Az edzéseinkhez bármikor csatlakozhatsz, nem szükséges előképzettség, kortól, nemtől függetlenül bárki elkezdheti a capoeira művelését. Jelenleg felnőtt edzéseket tartunk, 14 éves kortól várunk minden érdeklődőt.

Mit csinálok az első edzésen?

Az első edzésen megismerkedsz a capoeira alapjaival - különböző rúgásokkal, védekezésekkel, alapvető mozgásokkal. A kezdők és a haladók együtt edzenek, sokszor ugyanazt a feladatot csinálják, csak más szinten. Minden edzés más és más, a különböző stílusok és mozgások elsajátítása hosszú időt igényel.

Mit hozzak magammal?

Kényelmes hosszú nadrágot, pólót, jókedvet. Nincs szükség különleges felszerelésre, az edzések mezítláb folynak, ezért cipőre sincs szükség.
A capoeira ruházat alapvetően fehér, de természetesen nem probléma, ha más színű ruhában jössz.

Hozhatok magammal ismerőst?

Természetesen akár többen is jöhettek, nálunk a társaság legalább olyan fontos, mint az edzés.

Szükséges bejelentkezni?

Nem szükséges előzetesen bejelentkezni, a meghirdetett időpontokban vannak edzéseink - azonban ha kérdésed van vagy csak egyeztetni szeretnél előre, keress minket nyugodtan!

 

Amennyiben bármilyen egyéb kérdésed felmerül, írj nekünk bátran az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

FaLang translation system by Faboba

A capoeira egy brazil harcművészeti játék, melyet a 16. században a rabszolgák alakítottak ki. Fürge, trükkös mozdulatok jellemzik; gyakran közel a földhöz, vagy kézen-/fejen-állva művelik, mindig zenére. Egyes verzióiban sok akrobatikus elem található. A capoeira szónak számos jelentése létezik, ezek egyike a Brazília belsejében található erdős területekre utal, feltehetőleg azokra a helyekre, ahol a szökött rabszolgák próbáltak elrejtőzni.

Csatlakoznál edzéseinkhez? Nézd meg a legfontosabb tudnivalókat!